Ons verhaal

Hi! Wij zijn Lizzy, Jesse & Arthur, trainers bij Feisty. Nadat we tijdens onze studententijd bij heel wat verschillende studie- en studentenverenigingen actief zijn geweest, wilden we de opgedane kennis en ervaring blijven inzetten voor het (studenten)verenigingsleven. Feisty werd ons middel!

Feisty Consultancy is in het leven geroepen omdat de trainingen die wij bijwoonden te vaak werden gegeven door onbetrokken en al te zakelijke trainers waar we alleen door het leeftijdsverschil van 25 jaar al weinig gemeenschap mee voelden. Feisty doorbreekt deze langslepende stoffige traditie met een energiek tegengeluid.

Wij geven trainingen en trainingstrajecten die volledig op jullie situatie worden toegespitst en waar het persoonlijke altijd een streepje voor heeft op het zakelijke.

Lizzy is vice voorzitter geweest van zowel de Facultaire Studentenraad Geesteswetenschappen als ook van ASVA studentenunie. Daarnaast is zij als researcher aan de slag gegaan bij het International Research Project van de Marketing Associatie Amsterdam, voor wie ze verschillende opdrachtgevers heeft binnengehaald om onderzoek te doen voor Nederlandse bedrijven in Brazilië. Daarna is ze aan de slag gegaan bij een startup als Accountmanager en heeft ze verschillende banen gehad in de sales en marketing.

Arthur maakt de combinatie tussen sport en welzijn. Tijdens en na zijn bachelor Sport, Management & Ondernemen heeft hij verschillende opdrachten gedaan in Brazilië bij Sport & Educatie projecten. Ook sales zit hem in het bloed. Na 2 jaar in sales te hebben gewerkt bij premium health club David Lloyd en 1,5 in Business Development bij Booking.com maakt hij nu de combinatie sport, welzijn en sales bij Outdoor Adventure aanbieder, PBN.nl. Daarnaast begeleidt Arthur nu cliënten binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Jesse komt uit de Studentensportwereld. Hij was voorzitter van de Amsterdamse Studenten Sportraad (ASSO) en daarna van de fusiestichting Student Sport Amsterdam. Later tijdens zijn studie (Europese Studies en Rechten) is hij twee jaar lid geweest van de Facultaire Studentenraad Rechtsgeleerdheid en één jaar van de Centrale Studentenraad. Na het afronden van zijn studies is Jesse verenigingsprofessional geworden bij Jong Management | VNO-NCW, een vereniging voor jonge ondernemers en managers. Inmiddels werkt hij als programma manager bij MKB Nederland.

Zoals je wel ziet, hebben we allemaal geprobeerd zoveel mogelijk uit het studentenleven te halen! Omdat we ondernemend zijn, was het een grote droom van ons om ooit iets voor onszelf te beginnen. Door onze vele activiteiten naast onze studies hebben we voldoende kennis en ervaring op gedaan om studie- en studentenverenigingen bij te staan en is Feisty Consultancy tegenwoordig een feit. En we willen onze kennis graag inzetten om jullie een stapje verder te helpen!

Ps. Lang verhaal dit.. Laten we anders binnenkort een kop koffie of biertje drinken, dan vertellen we je meer over Feisty (en onze training Storytelling ;))