Acquisitie

Meer sponsoren. Meer leden. Meer budget voor toffe activiteiten. Of het nou gaat om het aanboren van meer fondsen, of het aangaan van samenwerkingen met bedrijven, jullie weten als bestuur of commissie niet zo goed waar jullie moeten beginnen. Het leek zo makkelijk toen je erover hoorde, las, of toen het vorige bestuur het je vertelde, maar in de praktijk is het versturen van die e-mails of het plegen van telefoontjes toch een stuk lastiger.

Wij begrijpen dit als geen ander, en hebben zelf ook van ver moeten komen. Toch is het ons met succes gelukt, dus het kan echt! Sterker nog,  we willen onze kennis en ervaringen graag met jullie delen.

Wat kun je verwachten? Denk bijvoorbeeld aan het maken van informatie voor bedrijven (de content), de soorten contacten die je aan kunt boren, hoe je bij hen terecht komt, hoe je de (telefoon)gesprekken het beste in kunt steken, en hoe je nou tot een handtekening komt. Dus – Acquisitie van A tot Z. Ook als je al enige ervaring hebt met acquisitie, kun je bij ons terecht.

Stuur ons een berichtje via info@feistyconsultancy.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. En no worries, dit is geheel vrijblijvend.