Bestuurstraining

Beleidsplan en/of Jaarverslag
Gefeliciteerd! Je bent net als bestuur verkozen, of je bent bijna bestuur-af. Of je nu net begint, of bijna klaar bent, het is de bedoeling om aan de ALV een zo compleet mogelijk document voor te leggen. Ofwel met je plannen voor het komende jaar, of juist om te vieren dat je met je bestuur een hoop overwinningen en doelen behaald hebt.

Maar wat is nou het juiste format om dit in te gieten? Wat is van belang om in het oog te houden bij de presentatie hiervan? En hoe zorg je dat je voorgangers en de rest van de ALV hier genoegen mee nemen?

Allerlei vragen waar wij zelf ook in het verleden mee hebben geworsteld. En daarom weten we precies hoe we jullie hier doorheen kunnen slepen. Wil je weten hoe?

Bestuursoverdracht
Je hebt zoveel bereikt met je bestuur dit jaar, en daar ben je trots op! Maar jullie hebben het niet makkelijk gehad… De overdracht aan het begin van het jaar verliep moeizaam, waardoor jullie jezelf in hebben moeten werken. Om jouw legacy wel op een strakke manier over te dragen, is het van belang om het inwerktraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar waar kun je het beste beginnen?

Bij Feisty hebben we verschillende bestuursjaren gedaan en verschillende inwerktrajecten georganiseerd, sommige van wel vier intensieve weken(!). Zo ver hoeft het bij jullie natuurlijk niet te gaan, maar dat stellen we graag samen met jullie vast. Geen zorgen dus, wij helpen jullie graag. Met behulp van een gesprek met jou en/of je gehele bestuur, een opzet voor een inwerktraject én natuurlijk trainingen helpen wij je op weg – en daarmee het nieuwe bestuur ook!

Stuur ons een berichtje via info@feistyconsultancy.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. En no worries, dit is geheel vrijblijvend.