Marketing

Marketing Algemeen
Het toverwoord van de 21e eeuw. Iedereen heeft het erover, het kan op duizenden verschillende manieren, en bijna de helft van de functies vereist enige vorm ervan: marketing. Dat klinkt natuurlijk allemaal hartstikke mooi, en ook jullie weten best wel dat jullie moeten zorgen dat jullie goed naar de buitenwereld uitdragen waar jullie voor staan en wat jullie doen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je dit écht goed doet, zonder dat je op elk bericht dat jullie de wereld in sturen meteen commentaar krijgt van anderen?

Niet getreurd, wij staan jullie bij met raad en daad. Door onze studierichtingen en verschillende functies ten aanzien van marketing, kunnen wij jullie goed op weg helpen en jullie van niveau beginners tot vergevorderden helpen!

Social Media Marketing
Van 500 naar 1000 likes, van 200 naar 400 volgers, van 1 post per maand naar 1 post per week… Op je eigen social media lukt het nog wel, maar op de bestuurspagina’s blijkt het maar wat lastig! Hoe kun je het beste je eigen publiek bereiken? Welk geluid wil je laten horen? En hoe zorg je dat meer mensen van jou horen? Kortom: wat is de sleutel tot een succesvolle social media strategie?

Het is lastiger dan het lijkt, dat weten wij als geen ander. Maar no worries, met onze training(en) vol tips & tricks en do’s & don’ts weten jullie zo wat jullie (no) go’s zijn. En zijn al die social media doelen in jullie beleids- of jaarplan ineens binnen handbereik!

Stuur ons een berichtje via info@feistyconsultancy.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. En no worries, dit is geheel vrijblijvend.