Solliciteren

Na het afstruinen van ontelbare websites, Facebook- en LinkedIn pagina’s, heb je hem eindelijk gevonden – YOUR DREAMJOB! Dit is het helemaal: past perfect bij je studie, je nevenactiviteiten, en natuurlijk je passie. Maar dan begint het pas… Voor je het weet sta je voor een traject van zeven rondes of misschien wel meer. Dit betekent dat je niet alleen moet werken aan een goed CV en sterke motivatiebrieven, maar ook aan een videopitch, verschillende gespreksrondes, IQ testen, rollenspellen, assessment, droompitch, het vloggen van je weekend, noem het maar op.

Je kunt het zo gek niet bedenken, of ze vragen het van je. Maar hoe kun jij er nou voor zorgen dat het oog van de recruiter precies op jouw brief valt in plaats van op een van de duizend anderen? Door onze ervaring binnen de recruitment, kunnen we je hier perfect bij helpen. Niet alleen bij het opstellen van een goed CV en pakkende motivatiebrief, maar juist ook met de voorbereiding op al die verschillende rondes.

Stuur ons een berichtje via info@feistyconsultancy.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. En no worries, dit is geheel vrijblijvend.